ARTS MARCIALS i ESPORTS DE CONTACTE

Arts Marcials


 

Les arts marcials són pràctiques i tradicions codificades amb l’objectiu de sotmetre o defensar-se mitjançant una tècnica.

A TopTeam practiquem arts marcials ja que a banda d’altres beneficis, van bé per salut, protecció personal, desenvolupament individual, guanyar disciplina mental, guanyar autoconfiança, etc.

La diferència entre els esports de contacte i les arts marcials està en que, una Art Marcial encara que tingui una faceta esportiva donat que hi ha tornejos, aquestes tenen el concepte més filosòfic, mentre que els esports de contacte fan més èmfasi en el propòsit de guanyar.

És a dir, la diferència es troba en “el fi”. La finalitat d’una art marcial seria adquirir una forma de vida on, a través del creixement un va adquirint noves responsabilitats, sense descartar assolir el coneixement de tècniques de combat efectives en situacions reals; Per altra banda la finalitat d’un esport de contacte seria el de sortir victoriós en combats esportius i acumular victòries.

 

Oferim classes de:

Brazilian Jiu Jitsu 

Esports de Contacte


 

Són activitats esportives molt complertes, on es desenvolupen la coordinació, l’agilitat, la resistència i la força.

A més dels beneficis esportius (defineixes, incrementes la teva força i la resistència cardiopulmonar, etc.), els esports de contacte aporten autoconfiança, seguretat i ganes de superació.

A TOPTEAM FF practiquem esports de contacte, en un espai exclusiu, per totes les edats, per tots els nivells i tant per homes com per dones; les classes són impartides i supervisades pels nostres instructors professionals. A més, si el que busques és un ring… També en tenim!

Nosaltres implantem la pràctica dels esports de contacte en tots els seus aspectes físics i tècnics. A les sessions es practica la tècnica de cada estil, els diferents cops i la preparació física específica de cada disciplina, treballant per parelles, amb el sac, etc.
Cada cert temps, s’organitzen Inter-Clubs que són entrenaments amb alumnes de diferents centres amb sessions de sparring per començar a preparar les competicions en cas de que l’alumne no vulgui competir.

 

Actualment oferim classes de:

BOXA : És un esport de contacte que es basa en cops de puny.
KICK-BOXING: A diferencia de la boxa, el Kick-Boxing és un esport que combina tant cops de puny com cosses.
MUAY-THAI : En el Muay Thai s’utilitzen els punys, els colzes, les cames i els genolls.
MMA: Incorpora cops i tècniques de gran diversitat de diferents disciplines de combat.